ONTWERP JE EIGEN FIETSKLEDING

Een gesoigneerde outfit, een opvallend tenue met een uniek design. Of je nu bij een wielervereniging zit of in het weekend met je fietsvrienden op pad gaat, met AGU Teamwear ontwerp je jouw unieke kit. En niet alleen voor teams en sportverenigingen, ook voor bedrijven en evenementen maken we gepersonaliseerde kleding.

Van WorldTour pro-team tot vriendenteam; AGU Teamwear heeft verschillende lijnen die aansluiten bij alle ambitieniveaus, wil je een outfit waar ook WorldTour Team Jumbo-Visma in rijdt? Dat kan! Ben je op zoek naar een opvallende set voor jouw evenement, ook daar hebben we de juiste kleding voor. AGU Teamwear heeft kleding voor alle ambities en elk doel, waarbij kwaliteit en draagcomfort voorop staan.

Je kunt bij AGU Teamwear kiezen uit verschillende lijnen. Elke lijn heeft een specifieke pasvorm en bestaat uit verschillende items, zoals shirts, bibshorts, jacks etc. Zo kan je kiezen uit de Premium line of voor wat meer gangbare kleding uit de Performence line voor je club. Daarnaast kunnen wij fietskleding ontwikkelen voor grote fiets evenementen met onze Event line.

Kies een lijn en maak je kit compleet met de juiste accessoires, wij zorgen voor een uniek design op basis van jouw wensen. Zo simpel!

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw unieke kit? Wij helpen je graag.

FULL GAS ZOALS DE PRO’S!

Sportful begon met een droom, net als jouw team. Al meer dan 40 jaar is Sportful de referentie als het gaat om design en kwaliteit. De belofte van Sportful is eenvoudig: jij kan in exact dezelfde wielerkledij rondrijden als de toprenners. Geen half werk, maar absolute topmaterialen in een uitmuntend design. Het is wielerkledij waarin je gezien wil worden én die je probleemloos naar nieuwe records zal stuwen. Daarvoor is het bedoeld. En jouw team kan ervan profiteren.

INNOVATIE

Sportful staat bekend om haar innovatieve aanpak en liefde voor design. Met haar roots in de Dolomieten is hun kennis van en passie voor de bergen nooit ver weg. Die factoren combineren ze al 40 jaar perfect in stijlvolle, opvallende en vooral hoogkwalitatieve kledij. Geen wonder dat Sportful al jaar en dag de beste atleten kleedt. En die ervaring geven ze graag door aan jou.

What you want is what you get! Wij helpen je graag de ideale outfit samen te stellen. Eén groot voordeel: quasi alles is mogelijk. Sportful maakt geen compromissen op kwaliteit. Ze werkten met de grootste atleten en wat ze leerden geven ze door aan jou. Fiets morgen als een pro. Contacteer vandaag onze experts om je design samen te stellen.

Meer info? Stuur ons een bericht!