Dream it. Design it. Ride it.

een racefiets is zoveel meer dan een vervoers -of trainingsmiddel. Het is een deel van je identiteit, de ultieme koppeling tussen functionaliteit, sportiviteit en stijl. Dus waarom zou je meegaan met de massa? Waarom niet afstappen van het zoveelste standaardontwerp? Het is tenslotte niet zomaar een fiets. Het is jouw fiets. Dus waarom niet jouw design?

Jouw fiets, jouw design.

Iedere Prorace fiets wordt volledig naar jouw wensen opgebouwd. Jij bepaald het frame, de kleur, afmontage en afwerkingen. Er zijn meer dan 540.000 variaties mogelijk per model.

Jouw dreambike wordt werkelijkheid

Waarom dromen over je volgende fiets als hij ook werkelijkheid kan worden? Misschien wil je dolgraag je eigen naam, of die van je team, vereeuwigd hebben op de fiets. Carbon wielen of toch liever aluminium? Alles kan! 

 Er zijn zo’n 540.000 potentiële varianten per model. Opties te over dus, al vallen daarbovenop ook concrete projecten die niet tot het aangeboden keuzespectrum behoren steeds te bespreken. Bovendien worden alle Prorace fietsen met de hand gespoten, wat echt alles mogelijk maakt. Op die manier onderscheidt Prorace zich van de concurrentie en tracht het fietsliefhebbers over de hele wereld te voorzien van het stalen – of liever, carbon – ros dat perfect bij hun persoonlijkheid past.

 

Met bijna 30 jaar aan ervaring in het creëren, monteren en verkopen van fietsen kunnen wij, Prorace, een expertise garanderen waarmee we assisteren en adviseren bij het samenstellen van uw droomfiets. Vertrek vanaf nul en bouw samen met ons uw fiets op tot een uniek exemplaar waarmee alleen u kan uitpakken!

- Prorace

Eindeloze mogelijkheden

540.000 potentiële varianten per model

Prijs-kwaliteit

Prorace bied een onklopbare prijs-kwaliteit verhouding

Garantie

5 jaar garantie op ieder frame

100% uniek. Speciaal voor jou.

Wat Prorace echt uniek maakt is de mogelijkheid om elke fiets volledig te customiseren en zo integraal af te stemmen op de specifieke wensen van de klant. Dankzij onze configurator kiest u nu zelf het design, de kleuren en uw afmontage. Er zijn zo’n 540.000 potentiële varianten per model. Opties te over dus, al vallen daarbovenop ook concrete projecten die niet tot het aangeboden keuzespectrum behoren steeds te bespreken. Bovendien worden al onze Prorace fietsen met de hand gespoten, wat echt alles mogelijk maakt. Op die manier onderscheidt Prorace zich van de concurrentie en tracht het fietsliefhebbers over de hele wereld te voorzien van het stalen – of liever, carbon – ros dat perfect bij hun persoonlijkheid past.

Desert Fox X
Als gloednieuwe opvolger van de Desert Fox introduceren we nu de Desert Fox X. Net als de andere Prorace-fietsen wordt de Desert Fox X geproduceerd volgens het EPS (Expandable Polystyrene system) proces. In tegenstelling tot zijn voorganger maakt de Desert Fox X nu ook gebruik van de Carbon Nanotube Technology (CNT). Dit resulteert in een lichter maar 30% sterker frame dat de stijfheid en tolerantie op kritieke punten van het frame vergroot.
Fusion X
Op zoek naar moderne aerodynamische technologie zonder het traditionele gevoel te verliezen? De Prorace Fusion X, opvolger van de Fusion (DSQ), met volledig geïntegreerde kabelgeleiding is jouw perfecte fietsframe. Ontdek de Fusion X, de nieuwste aerodynamische Prorace sprintbom, ontstaan uit een fusie van oud en nieuw.
Breeze
De Prorace Breeze tilt uw ritten naar een hoger niveau en maakt het onmogelijke weer mogelijk. De motor ondersteunt u tot 25 km/u. Dankzij de vijf verschillende ondersteuningsniveaus kunt u de gewenste ondersteuning kiezen, beginnend met de groene eco-modus en eindigend met het rode boost-niveau. Na 25 km/u stopt de ondersteuning en rijdt de Breeze als een normale racefiets. Die uitdagende bergpassen liggen nu volledig binnen handbereik!
Previous
Next