Sinds 2021 zijn wij gevestigd in de Rembrandtstraat in Naaldwijk (het Westland). in het pand wat voor de meeste Westlanders bekend staat als ‘het pand van de vingerling’ zit nu een state-of-the-art fietskledingwinkel. Een ruime winkel van 280m2 vol met kleding, helmen, schoenen, regenkleding, commuter kleding, onderkleding, alles om je fiets te laten shinen als nieuw en vele soorten accessoires. Een ‘one stop shop’ noemen wij dit ook wel.

Een winkel zonder webshop zie je tegenwoordig nog maar zelden. Tóch hebben wij gekozen om alles vanuit onze winkel te verkopen. Wij geloven namelijk enorm in de kracht van een fysieke winkel. Het is zeer belangrijk om de kleding eerst te passen en kijken welke maat, pasvorm, afwerking en de soort stof goed zit bij jou. Je kunt ter plekke diverse merken met elkaar vergelijken om te kijken wat goed bij je past. Daarnaast is het natuurlijk mooi meegenomen dat je niet hoeft te wachten op je bestelling maar gelijk op de fiets kan springen!

Wij geven jou graag advies aan de hand van jouw wensen, voorkeuren en eventuele eerdere ervaringen. Zowel voor beginners, fanatiekelingen en de weekend-warriors.

Tot snel in onze winkel!